Esport undervisning i

Udvikling

Vores undervisning bidrager til

 • Styrket samarbejdsevne

  Vores elever styrker deres samarbejdsevne gennem computerspil, hvor de lærer at kommunikere og koordinere med hinanden.

 • Styrket kommunikation

  Gaming er med til at styrke elevernes kommunikative færdigheder, da man gennem gaming bliver tvunget til at kommunikere effektivt.

 • Kompetenceudvikling

  Esport og computerspil er med til at specificere, hvad den enkelte spiller er god til, og dermed kan de nemmere identificere styrker og svagheder.

 • Styrket fællesskab

  Gennem computerspil bliver nogle yderst stærke bånd og sociale relationer dannet på baggrund af en fælles interesse for gaming.

 • Øget selvværd

  Følelsen af samhørighed og succes bidrager hurtigt til forbedret selvværd og motivation hos det enkelte individ.

 • Øget lyst til at lære

  Computerspil øger det enkelte individ lyst til at lære. I tandem med inklusion og motivation stiger lysten til at lære nye ting også.

Vores undervisning

Vores 360 graders service er for alle skoler, institutioner og virksomheder der ønsker at opstarte eller optimere esport.

Udover facilitetstjek tilbyder vi adgang og rådgivning i gennemarbejdet og kvalitetssikret undervisningsmateriale der lever op til Undervisningsministeriets krav. Materialet er udviklet af 4 lærere der har brugt flere år på at teste det af, så det fremmer unge individers personlige kompetencer og opfordrer til socialt fællesskab gennem esport.

anthony-brolin-10Zxsivo4LY-unsplash

Fremtidens esport undervisning

Vi ønsker at deltage aktivt i den opgave, det er at tilrettelægge fremtidens tilbud af esport undervisning. Dette gør vi bl.a. ved at udforme læringsmål, der præciserer de faglige kerneområder, vi mener kan opnås med esport som et skolefag og som opfylder undervisningsministeriets krav. Vores esport undervisning indeholder i første omgang kun materiale til Counter-Strike, men vil blive udvidet til flere spil i fremtiden.

Undervisningens indhold

Indholdet i undervisningsmaterialet spænder bredt og dækker alle niveauer. Materialet er bygget op omkring velkendteindlæringsteorier og indeholder en årsplan til to ugentlige timer med dertilhørende ekstramateriale. Indholdet tager både hensyn og udfordrer elevernes niveau og består af forløb, opgaver og fysiske aktiviteter under emnerne Teknik, Taktik, Aktiv esport og Esportens udvikling.

anthony-brolin-nVzSdzrKDtE-unsplash
anthony-brolin-TULKl0HCg4E-unsplash

Underviserens rolle

Vores esport undervisning er udviklet af undervisere til undervisere. Resultatet er et intuitivt og let tilgængeligt materiale for alle undervisere at benytte. Under alle forløbene og aktiviteterne finder du undervisningsguides, der hjælper dig på vej, så du tydeligt kan formidle indholdet videre til eleverne. Vi tilbyder også at stille en erfaren underviser til rådighed, med en baggrund i esport.

Personlige kompetencer og sammenhold

Esport styrker både elevernes individuelle kompetencer, men skaber ligeledes positiverammer for at opbygge et tæt sammenhold, med mange succesoplevelser 1 . Undervisningen kræver holdindsats og bygger fællesskab gennem taktiske overvejelser og øvelser. Desuden skal eleverne samarbejde, kommunikere og reflektere over de interaktive opgaver og diskutere betydningen af digitalisering samt esportens udvikling for samfundet.

anthony-brolin-bCD1CieME1Y-unsplash
 • Få hjælp til esport

 • Ønsker I esport på jeres institution eller virksomhed?

  Kontakt os og få skræddersyet et uforpligtende tilbud som matcher jeres specifikke esport behov. 

Esportmoments Logo
 • Copyright © 2019 | Esportmoments | Stenhøjsvej 10 | 8260 Viby J | Tlf. +45 27 30 37 04 | Designet af Mimik Media

Scroll to Top